KOBIETA „UPADŁA” – O STEREOTYPOWYM POSTRZEGANIU KOBIET ŚWIADCZĄCYCH USŁUGI SEKSUALNE. ANALIZA FORÓW INTERNETOWYCH - Dec-Pietrowska, Joanna; Walendzik-Ostrowska, Agnieszka (Adult Education Discourses, 2014)