RZECZ O REFLEKSYJNYM PRAKTYKU-BADACZU, CZYLI O NIEKONWENCJONALNYCH SPOSOBACH KSZTAŁCENIA DORADCÓW - Siarkiewicz, Elżbieta; Trębińska-Szumigraj, Ewa; Zielińska-Pękał, Daria (Adult Education Discourses, 2012)