SPRAWOZDANIE I WNIOSKI Z RAPORTU 0 ROZWOJU SPOŁECZNYM POLSKA 1999 „KU GODNEJ I AKTYWNEJ STAROŚCI”: CENTRUM ANALIZ SPOŁECZNO-EKONOMICZNYCH, WARSZAWA 1999 - Wieczór, Elżbieta (Adult Education Discourses, 2001)